Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Tento e-shop není oficiálním webem společnosti OKG s.r.o.

Rychlý kontakt

Bylinky pro zdraví
Lenka Skřivánková IČ: 88330443
Sadová 1472, Choceň 565 01
tel: +420 728 057 517
bylinky-prozdravi@seznam.cz Skype: lenka.skri
Nezávislý partner OKG s.r.o. reg.číslo: 03-003928

 

Vaše dotazy ráda zodpoví



Lenka Skřivánková

Volejte : 728057517


Napište mi

Doporučuji

naše cena 750 Kč
naše cena 405 Kč
naše cena 705 Kč

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Lence Skřivánkové, místem podnikání Sadová 1472, Choceň 565 01, IČ 88330443, zapsaného u Živnostenského úřadu, Městského úřadu ve Vysokém Mýtě, Č.j. 2014/2011/OŽÚ/Kv/3  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

 

  • emailovou adresu
  • informace o zakoupeném zboží

 

2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

 

  • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti

 

3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

 

.      zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti

 

4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

 

  • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín

 

5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

 

6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

 

7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

 

  • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
  • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
  • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
  • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
  • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů