Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Tento e-shop není oficiálním webem společnosti OKG s.r.o.

Rychlý kontakt

Bylinky pro zdraví
Lenka Skřivánková IČ: 88330443
Sadová 1472, Choceň 565 01
tel: +420 728 057 517
bylinky-prozdravi@seznam.cz Skype: lenka.skri
Nezávislý partner OKG s.r.o. reg.číslo: 03-003928

 

Vaše dotazy ráda zodpoví



Lenka Skřivánková

Volejte : 728057517


Napište mi

Doporučuji

naše cena 750 Kč
naše cena 405 Kč
naše cena 705 Kč

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Lence Skřivánkové, IČ 88330443, místem podnikání Sadová 1472, 56501 Choceň, zapsaného u Živnostenského úřadu, Městského úřadu ve Vysokém Mýtě, Č.j. 2014/2011/OŽÚ/Kv/3   (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

 

  • emailovou adresu
  • jméno a příjmení
  • telefonní číslo

 

2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

 

  • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.

 

3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

.

zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte

 

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

 

  • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

 

5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

 

6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

 

7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

 

  • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
  • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
  • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
  • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
  • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů